Muhasebe ve Vergi Uygulamaları

1. Trakya Muhasebe & Denetim Sempozyumu

17/05/2016 23:30:00 - 17/05/2016 23:30:00 - 30460 Okunma

1. TRAKYA MUHASEBE VE DENETİM SEMPOZYUMU Trakya Üniversitesi İİBF tarafından 6-7 Mayıs tarihlerinde düzenlenmiş, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencilerimiz sempozyuma katılmış ve kariyerleri için değer ifade eden sertifikalarını almışlardır.

Sempozyum çerçevesinde düzenlenen "İşletmelerde Hilenin Önlenmesinde Muhasebe ve Denetimin Önemi" adlı panelde öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. İffet KESİMLİ "İşletmelerde Hilenin Önlenmesinde Denetimin Önemi" isimli tebliği sunmuştur.

Sempozyum programı çerçevesinde çok değerli duayen Hocamız Prof. Dr. Nalan Akdoğan'ın yanı sıra denetim alanındaki önemli çalışmalarıyla tanına Prof. Dr. Seval Kardeş Selimoğlu, Prof. Dr. Beyhan Marşap ve muhasebe ve denetim dünyasının değerli hocaları sunumlar yapmışlardır. Muhasebe meslek mensuplarının ve çeşitli odaların katılımıyla sempozyum, çok yönlülüğüyle sempozyum serisine iyi bir başlangıç yapmıştır.

Panelin ardından MVP öğretim elemanlarından Yrd. Doç. Dr. İffet KESİMLİ sertifikasını Prof. Dr. Agah Sinan Ünsar'ın elinden alırken

sempozyum MVP öğrenci Edirne etkinlik sertifika

18.12.2015 Zorlu Tekstil Gezisi

2012 Yılı Mezuniyet Töreninden

25.12.2015 Kayalı Kampüsü - Panel

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.