Muhasebe ve Vergi Uygulamaları

4. Uluslararası Trakya Muhasebe, Finans Ve Denetim Sempozyumu

09/12/2019 14:26:40 - 09/12/2019 15:03:47 - 14863 Okunma

4. Uluslararası Trakya Muhasebe, Finans ve Denetim Sempozyumu 20-22 Kasım 2019 tarihleri arasında Balkan Kongre Merkezinde gerçekleştirilmiştir.

Bölümümüz öğrencileri Edirne'de gerçekleştirilen oturumlara katılarak, meslek ve iş dünyası hakkında yeni bilgileri ve görüşleri uzmanlarından dinleme fırsatını bulmuşlardır. Yunanistan'ın Uluslararası Helenik Üniversitesi Profesörlerinden Athanasios A. Mandilas tarafından öğrenci değişim programlarına yönelik sunusunu izlemişlerdir. Kanada'nın Mount Allison Üniversitesi Profesörlerinden M. Nauman Farooqi'nin sunumuna katılmışlardır.

Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İffet Kesimli, Sempozyumun bilim heyetinde yer almış, anchorwoman olarak organizasyona katkıda bulunmuş, panellerde iki tebliğde eşyazar olarak sunumlarda bulunarak Lüleburgaz Meslek Yüksekokulunu temsil etmiştir.

sempozyum uluslararası denetim MVU katılım

4. Uluslararası Trakya Muhasebe, Finans ve Denetim Sempozyumu

18.12.2015 Zorlu Tekstil Gezisi

2012 Yılı Mezuniyet Töreninden

25.12.2015 Kayalı Kampüsü - Panel

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.